SAGA JE ZAVRŠENA: Lazar Samardžić prešao u Napoli! Transfer vredan 25 miliona evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 12:57

SAGA JE ZAVRŠENA: Lazar Samardžić prešao u Napoli! Transfer vredan 25 miliona evra (FOTO)

Pozana i plata srpskog reprezentativca.

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić prešao je iz Udinezea u Napoli u transferu vrednom 25 miliona evra. Ono što se nedeljama najvljivalo dobilo je zvaničnu potvrdu prvog dana 2024. godine.

Aktuelni italijanski šampion obradovao je svoje navijače novogodišnjim poklonom u vidu doskorašnjeg prvotimca Udinezea, koji će potpisati ugovor na pet godina!

Transfer je najavljen zanimljivom objavom na zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram nalogu Napilija. Fotografija na kojoj se vidi momak u svetlo plavom dresu sa brojem 24, a otpozadi po frizuri i obliku glave nema dileme da se radi o Lazaru Samardžiću.

Објава коју дели SSC Napoli (@officialsscnapoli)

Ubrzo su italijanski mediji objavili sve detalje transfera. Čelnici Napolija postigli su dogovor sa klubom iz Udina, koji će zaraditi 20 miliona evra na ime fiksnog obeštećenja, dok će dodatnih pet miliona dobiti kroz ostvarive bonuse.

Napoli are on the verge of securing a repalcement for Eljif Elmas as they advance the deal for Udinese's Lazar Samardzic#Napoli #Udinese #Samardzic #TransferTalk #TransferWindow #365Scores pic.twitter.com/cvaLbMlWMS

— 365Scores (@365Scores) January 2, 2024

Uspešne pregovore Napolitanci su imali i sa Lazarom Samardžićem i njegovim ocem Mladenom, koji ga sada zastupa kao menadžer. Tako će naš reprezentativac pod Vezuvom zarađivati 2,5 miliona evra po sezoni, sa sve bonusima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Saga gotova: Samardžić u Napoliju

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2024

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić prešao je iz Udinezea u Napoli u transferu vrijednom 25 miliona evra. Ono što se nedjeljama najvljivalo dobilo je zvaničnu potvrdu prvog dana 2024. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.