SAGA IBRAHIMOVIĆ: Žena presekla gde će Zlatan nastaviti karijeru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAGA IBRAHIMOVIĆ: Žena presekla gde će Zlatan nastaviti karijeru (VIDEO)

Zna se ko nosi pantalone.

Čekao se samo trenutak kada će posao biti ozvaničen, sada ostaje veliko pitanje da li će se transfer Zlatana Ibrahimovića u Milan uopšte dogoditi.

 Zvuči gotovo neverovatno, ali izgleda da od Zlatanovog povratka u Milan nema ništa. Prve informacije pojavile su se tokom jutra u Italiji, a onda je ugledni švedski list "Ekspresen" objavio da je transfer propao i da Ibrahimović ostaje u MLS!

Razlog zbog kojeg Ibrahimović neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojačati napadačku konkurenciju na San Siru je – porodica. Naime, njegovoj ženi i deci je lepo u Los Anđelesu i oni ne žele da se vraćaju u Evropu.

The God of Teeth Whitening @hismileteeth #HiSmile #TeethWhitening

Објава коју дели Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) дана 13. Нов 2018. у 11:03 PST

Od nedelje će Galaksiju biti dozvoljeno da registruje i trejduje igrače, a prema prvim navodima Grad anđela napustiće Đovani Dos Santos i Romejn Alesandrini.

Ibrahimović trenutno zarađuje 1.500.000 dolara godišnje. Primera radi, Dos Santos dobija čak 6.000.000 dolara.

Zlatan je velika želja aktuelne uprave Milana, sve u sklopu velikog plana da se izgradi tim dostojan Lige šampiona. Sa njim i njegovim agentom Minom Rajolom obavljeno je nekoliko razgovora u poslednjih mesec dana.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.