SADIK ZADOVOLJAN POBEDOM, ALI PARTIZAN IMA VELIKI PROBLEM: Sejduba Suma je povređen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 21:01

SADIK ZADOVOLJAN POBEDOM, ALI PARTIZAN IMA VELIKI PROBLEM: Sejduba Suma je povređen!

Maler za crno-bele.

Napadač Partizana Umar Sadik zadovoljan je igrom crno-belih na pripremnom meču protiv Trepče (2:0). Nigerijac je igrao u prvom poluvremenu utakmice i za 45. minuta uspeo je da postigne pogodak.

Visoki centarfor je u razgovoru za "B92" rekao da crno-beli diže nivo igre.

-Sve utakmice na pripremama služe nam kao trening, da se spremimo, možete da vidite da smo sve bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da je nivo igre visok. Pre nego što se završe pripreme, ekipa će biti na 90% spremnosti - istakao je Sadik.

Da li je Trepča pravi protivnik za pripreme?

- Uz dužno poštovanje, vodimo, imamo bolji rezultat, ali oni su težak i tvrd protivnik, protivnik su po meri, dali su nam ono što smo želeli, da pronađemo pravu formu kako bi bili spremni za novu sezonu - dodao je visoki napadač.

Sejduba Suma često asistira Sadiku, ali protiv Trepče nije bio na terenu.

- Suma mora da odmara jer je povredio članak na treningu. Nije želeo da rizikuje, zato ne igra danas - rekao je Umar Sadik u intervjuu za "B92".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata hrvatska navijačica Ivana Knol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Navijači Partizana se pitaju - gde je Sejduba Suma?

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 10:02

"Crno-beli" slavili na prvoj proveri, ali upadljiv je bio izostanak jednog od najboljih igrača u protekloj sezoni...Partizan je juče slavio u prvoj prijateljskoj utakmici pred početak nove sezone, na Zlatiboru je savladana Trepča sa 2:0...U timu nije bilo Sejdube Sume što je zabrinulo mnoge navijače...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.