SADIK JE GLAVNI AKTER SKANDALA: Bivši igrač Partizana se sukobio sa saigračem, umalo je došlo do velike tuče! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2021, 12:54

SADIK JE GLAVNI AKTER SKANDALA: Bivši igrač Partizana se sukobio sa saigračem, umalo je došlo do velike tuče! (FOTO)

Minimalne su šanse da se Almerija plasira u Primeru. ‘Karta za elitu’ pripala je u ruke Espanjola, Majorka beži osam bodova tri kola pre kraja, dok će ekipa za koju nastupa Umar Sadik morati u baraž. U okviru 39. kola, fudbaleri Almerije napravili su novi kiks, kada su na svom terenu odigrali nerešeno protiv Albasetea, […]
The post SADIK JE GLAVNI AKTER SKANDALA: Bivši igrač Partizana se sukobio sa saigračem, umalo je došlo do velike tuče! (FOTO) appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FUDBALERI TELEOPTIKA NAPRAVILI ŽURKU ZA PAMĆENJE: U ‘Zemunuelu’ slave veliki uspeh, igrači ispolivali Nađa pa zapevali u glas čuveni Đanijev hit! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2021

Fudbaleri Teleoptika slave prvo mesto. U okviru 34. kola Srpske lige Beograd, fudbaleri Teleoptika remizirali su u utakmici sa OFK Beogradom (1:1), i na taj način obezbedili prvo mesto. Ekipa koju sa klupe predvodi bivši fudbaler Partizana Albert Nađ, završila je sezonu sa samo četiri poraza. PROČITAJ...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.