SADA SE KONAČNO ZNA: Evo kada Tejlor Ročesti STIŽE u Beograd (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA SE KONAČNO ZNA: Evo kada Tejlor Ročesti STIŽE u Beograd (FOTO)

Navijči sa nestprljenjem čekaju dolazak odličnog plejmejkera.

Od trenutka kada je objavljeno da je Tejlor Ročesti potpisao jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, ne stišava se oduševljenje navijača crveno-belih koji jedva čekaju da ga vide u Beogradu.

VELIKA PROMENA: Zvezda IGRA u NOVOJ dvorani! (FOTO)

DOK SE DELIJE I GROBARI PREPUCAVAJU: Kevin Džons uradio nešto što je SRUŠILO Instagram (VIDEO+FOTO)

Ipak, moraće vatrene pristalice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crbveno-belih da se strpe još malo, iako je sad poznato kada će Amerikanac, najbolji strelac Evrolige u sezoni 2014/2015 stići u glavni grad Srbije.

New Family !

A post shared by Taylor Rochestie (@trochestie) on Sep 8, 2017 at 12:11pm PDT

Ročesti će u Beograd stići u utorak, letom iz Los Anđelesa preko Istanbula u 19.20 časova. Nema sumnje da će Amerikancu biti spremljen doček na aerodromu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SPREMA SE ZA PUT: Evo kada Tejlor Ročesti stiže u Zvezdu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Sep.2017

Crvena zvezda je dovela Amerikanca Tejlora Ročestija, a Delije jedva čekaju da sjajnog šutera vide u Beogradu, HotSport je na tragu aviona kojim će nova akvizicija stići u Beograd.. . Dugo su Delije čekale novog plejmejkera, a kada su saznale njegovo ime usledila je erupcija oduševljenja. Tejlor...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.