SADA JE ZVANIČNO: Dejan Radonjić u narednoj sezoni predvodiće evroligaša! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2018, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA JE ZVANIČNO: Dejan Radonjić u narednoj sezoni predvodiće evroligaša! (FOTO)

Konačna odluka.

Prethodna sezona bila je istorijska za košarkaše Bajerna. Posle osvojenog Kupa, prvog posle 50 godina, pod komandom selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, gigant iz Minhena uneo je u vitrine četvrtu titulu šampiona Bundeslige, savladavši u finalu Albu iz Berlina, ali pod komandom Dejana Radonjića.

ŠOKIRALA PLANETU: Nećete VEROVATI kako je HRVATICA došla ne meč protiv DANACA (FOTO)

DRAMA U MOSKVI! Akinfejev junak, RUSIJA u četvrtfinalu! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO+FOTO)

Source: Bayern Munich have opted into contract with Dejan Radonjic, making him head coach for the 2019-20 season. Euroleague bound.

— David Pick (@IAmDPick) July 1, 2018

VETERAN DONEO ODLUKU: Spanulis ovim potezom pokazao da li nastavlja sa karijerom (FOTO)

Crnogorski stručnjak se posle sjajnih rezultata u Crvenoj zvezdi dokazao i u najjačoj košarkaškoj ligi Nemačke, a Bajern je zahvaljujući ovom uspehu izborio igranje u Evroligi naredne sezone.

To je bio dovoljan dokaz upravi kluba iz Minhena da ponudi novi ugovor Radonjiću, koji je će i u sezoni 2019/2020. predvoditi Bajern, što je potvrdio i uvek dobro obavešteni Izraelac Dejvid Pik na svom Tviter profilu.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.