SADA JE SVE JASNO: Poznato da li će Egzum biti spreman za meč u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 16:01

SADA JE SVE JASNO: Poznato da li će Egzum biti spreman za meč u Beogradu

Na štakama je napustio teren.

Na sinoćnjem meču između madridskog Reala i Partizana izbila je masovna tuča na parketu (Partizan je slavio i sada vodi 2:0 u četvrfinalu Evrolige), a plejmejker crno-belih Dante Egzum. je izvukao najdeblji kraj i neizvesno je ukoliko nebude kažnjen da li će moći da igra zbog povrede.

Scena koja se dogodila nakon utakmice zabrinula je navijače Partizana, pošto je Dante Egzum na štakama napustio halu.

Ipak, Grobari mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odahnu, jer kako Kurir nezvanično saznaje, Egzum je samo istegao ligamente, i velike su šanse da bude spreman za meč u utorak, naravno, pod uslovom da ne bude kažnjen.

Disciplinska komisija Evrolige pažljivo će sagledati sve aspekte pre donošenja konačne odluke o novčanim kaznama i suspenzijama za igrače.

Odluka će biti saopštena tek u kasnim večernjim časovima, a do tada će potrajati neizvesnost da li Dante Egzum biti u sastavu u trećem meču četvrfinala Evrolige, koji se u utorak igra u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.