SADA JE SVE JASNO: Pojavio se Novakov RASPORED - Đoković RUŠI Rafu i Rodžera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 13:24

SADA JE SVE JASNO: Pojavio se Novakov RASPORED - Đoković RUŠI Rafu i Rodžera!

Preliminarno.

Prvi reket sveta Novak Đoković, ima velike velike planove i očekivanja od teniske predstojeće sezone. Iako je na njegovom zvaničnom sajtu saopšteno da će sigurno igrati na dva turnira u Australiji, najpre na ATP kupu od 1. februara, a onda od osmog na Australijan openu, portal "Teniski svet USA" je objavio i kompletan spisak nadmetanja na kojima Đoković planira da uečstvuje u 2021. godini.

Dugo najveći derbi u Engleskoj Liverpul – Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Junajted nije imao važnost kao ovaj današnji (17.00). Domaćin je drugi, a gost, posle dugo vremena prvi, i to svemu daje dodatnu čar. Kvota na keca na Enfildu je 2,10, iks je 3,45, a dvojka čak 3,50, dok je kvota na GG3+ 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Mančester Junajted.

U 2021. Srbin planira da igra na 16 turnira. Imajući u vidu bodovni fond ovih turnira, jasno je da ima tri cilja - prvi je da ostane na vrhu ATP liste, drugi da uveća broj grend slem titula, sa 17 tih trofeja nedostaju mu tri da bi stigao Rafu i Rodžera, a treće je da nastavi i svoju masters-dominaciju, koju krasi i podatak da je jedini koji je osvojio sva takmičenja iz serije 1000.

Uz napomenu da je ovo preliminarni plan rasporeda, evo i gde sve ljubitelji "belog sporta" mogu ove sezone da gledaju najboljeg tenisera na sveta:

ATP kup (1. - 5. februar)

Australijan open (od 8. februara)

Dubai (od 15. marta)

Majami open (22. - 29. mart)

Monte Karlo masters (od 12. aprila)

Madrid open (od 3. maja)

Rimski masters (od 10. maja)

Rolan Garos (od 24. maja)

Vimbldon (od 28. juna)

Olimpijske igre u Tokiju (od 26. jula)

Sinsinati masters (od 16. avgusta)

US Open (od 30. avgusta)

Šangai masters (od 11. oktobra)

Beč (od 25. oktobra)

Završni masters, Torino (od 15. novembra) i

Dejvis kup (od 22. novembra)

Takođe, treba napomenuti da će u ovoj sezoni Novak Đoković pokušati da dođe do 1000. pobede u profesionalnoj karijeri. Trenutno ih ima 934, a ispred njega su Rafael Nadal sa 1004 i Rodžer Federer sa 1242.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.