SADA JE SVE JASNO: Oglasio se agent Nikole Milutinova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 21:56

SADA JE SVE JASNO: Oglasio se agent Nikole Milutinova!

Mediji ga dovode u vezu sa crveno-belima...

Već nekoliko dana evropski i ovdašnji mediji pišu o tome kako ovogodišnji finalista Evrolige, Olimpijakos, želi da u svoje redove vrati srspkog centra Nikolu Milutinova. Međutim, oglasio se i agent srpskog centra, Marko Jelić.

Jelić se oglasio na društvenoj mreži Tviter povodom najnovijih informacija da je Olimpijakos u pregovorima sa njegovim klijentom.

Tokom današnjeg dana su grčki mediji objavili kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Olimpijakos ponudio Milutinovu platu oko 1.500.000 evra po sezoni ne bi li se srpski centar vratio u Pirej.

Međutim, Marko Jelić se ne slaže sa ovim navodima, pa je samo emotikonima koji plaču od smeha prokomentarisao informaciju.

😂😂😂 https://t.co/bjPwpdZCzy

— Marko Jelic (@JelicOCT) May 29, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.