SADA JE SVE JASNO: Milošević otkrio Saša Ilić nije SLUČAJNO došao

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 15:02

SADA JE SVE JASNO: Milošević otkrio "Saša Ilić nije SLUČAJNO došao"

Sprema li se povratak legende crno-belih.

Trener Partizana danas prokomentarisao dolazak legendarnog kapitena na utakmicu protiv Mladosti. Saša Ilić je u subotu u društvu članova rukovodstva Partizana prisustvovao prvenstvenoj utakmici crno-belih sa ekipom Mladosti iz Lučana (4:1).

Odmah su usledile medijske najave Ilićevog povratka u klub, u ulozi potpredsednika za sportska pitanja, a šta o svemu ovome misli trener Partizana Savo Milošević?

Na tu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << temu se, između ostalog, Milošević oglasio danas na konferenciji za medije pred sutrašnju Kup utakmicu protiv Radnika u Surdulici, odgovarajući na pitanje da li se posle meča i sam video sa Ilićem.

- Nisam stigao da se vidim sa njim, ali planiram ovih dana. Jako mi je drago da je bio prisutan neki dan na utakmici. On je jedan od najbitnijih ljudi u ovom klubu u poslednjih 10-15 godina i svaka njegova podrška je dobrodošla. Nije moj posao, ne bih do kraja komentarisao, ali nije slučajno što se nalazio na tribinama i rukovodstvo će razgovarati o nekim konkretnijim stvarima kada je u pitanju njegov angažman u FK Partizan, ali o tom potom. Bitno je da Sale treba da bude deo ovog kluba u budućnosti i ovo je dobar znak za početak - izjavio je Milošević.

Opširnije o konferenciji za medije fudbalskog kluba Partizan pročitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.