SADA JE SVE JASNO: Krstajić PRIZNAO šta se zaista desilo sa Matićem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA JE SVE JASNO: Krstajić PRIZNAO šta se zaista desilo sa Matićem (FOTO)

Selektor bez dlake na jeziku.

Saga oko Nemanje Matića traje već nekoliko dana. Pošto ga neće biti u sastavu protiv Crne Gore i Rumunije u okviru Lige nacija, oglasio se selektor Srbije Mladen Krstajić...

- Ja znam da je vama interesantno nešto što nije fokus utakmice. Čuli smi se tokom vikenda porukama i dogovorili se da mu je potreban odmor jer ima problema. Izašao sam mu u susret, odradio je preglede ali treba vreme da prođe za utakmice u Mančesteru. Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osim toga, odnos Matića samnom i stručnim štabom je neozbiljno komentarisati. Živim za dan da održim konferenciju u kojoj neće biti pritisaka. To su neke stvari koje doživljavam, a kako je meni, samo znamo ja i moja porodica. Uvek u javnosti kažem oni sto mislim. Stojim iza rezultata i i onog sto se dešava unutar ekipe- rekao je Krstajić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.