SADA JE I ZVANIČNO: Nesuđeni centar Zvezde potpisao za učesnika Evrokupa! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA JE I ZVANIČNO: Nesuđeni centar Zvezde potpisao za učesnika Evrokupa! (FOTO)

Poznata i visina plate.

Kao što se i najavljivalo prethodnih dana, centar FMP-a Dragan Apić potpisao je ugovor sa Lokomotivom Kubanj iz Krasnodara. Polaznik mlađih kategorija Crvene zvezde nije dočekao da debituje u crveno-belom dresu, ali će za paraf na vernost učesniku Evrokupa, zarađivati 1.800.000 evra.

SUMA OD KOJE SE VRTI U GLAVI: Pred Tošićem je ŽIVOTNA odluka! (FOTO)

ZVEZDA ČEKA FMP: Tomić pričao o KONCENTRACIJI i žutim MINUTIMA (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
📢💥 #Локонация, встречайте новичка — Драгана Апича!

«Локомотив-Кубань» подписал долгосрочный контракт (4,5 года) с 23-летним тяжелым форвардом из Сербии. В 2018 году Драган получил звание MVP декабря в белградском клубе FMP. #сербимолодhttps://t.co/kssEQTQcnC pic.twitter.com/R70KxoSxZz

— LOKO ЛокомотивКубань (@lokobasket) January 18, 2019

NBA: Jokićev potez OSMO svetsko čudo, Bogdan iskopirao Divca i dao majstorski koš (VIDEO)

Apić je potpisao ugovor na četiri i po godine, za ekipu koju sa klupe predvodi bivš trener Partizana Vlada Jovanović. Srpski stručnjak nije krio oduševljenje posle dolaska najboljeg igrača ABA lige (ovu titulu je poneo u novembru i decembru).

- Iako ima samo 23 godine, već zna mnogo. Ove sezone je dostigao potpuno novi nivo i jedan je od najboljih igrača u ABA ligi. U nedavnom meču protiv Budućnosti, evroligaškog tima, je postigao 26 poena. Očekujemo da će da ojača našu rotaciju u reketu i da će doneti dodatnu energiju usled povreda Fala i Meklina - rekao je Jovanović.

Tokom igranja u ABA ligi, Dragan Apić je u proseku imao 21 poen i sedam skokova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte najbolje koreografije Delija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.