SADA I ZVANIČNO: ‘Amsterdam arena’ postala stadion ‘Johana Krojfa’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA I ZVANIČNO: ‘Amsterdam arena’ postala stadion ‘Johana Krojfa’ (FOTO)

Posle mnogobrojnih najava, Ajaks je konačno promenio ime stadiona.

Od danas Ajaksova ‘Amsterdam arena’ će se zvati stadion ‘Johan Krojf’, po uzoru na proslavljenog fudbalera Ajaksa, ali i Barselone, ako i reprezentacije Holandije. Ajaks je to saopštio na svom zvaničnom sajtu.
Krojf je ponikao u Ajaksu, tri puta je bio najbolji igrač sveta, a kao trener je sa Barselonom uspeo da osvoji titulu šampiona Evrope.
Prošle godine u martu je preminuo, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a Ajaks mu je na ovaj način posthumno odao počast, još jednom.
NIEUWS | Intentieovereenkomst: Amsterdam ArenA wordt Johan Cruijff ArenA https://t.co/bkVZhdSifJ pic.twitter.com/m52kfNiTiY
— AFC Ajax (@AFCAjax) April 25, 2017

The post SADA I ZVANIČNO: ‘Amsterdam arena’ postala stadion ‘Johana Krojfa’ (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Dobro došli na Johan Krojf Arenu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2017, 10:52

Grad Amsterdam je dao blagoslov za promenu naziva stadiona Ajaksa..Stadion Ajaksa, Amsterdam Arena, uskoro će i zvanično promeniti naziv u Johan Krojf Arena, po najpoznatijem fudbaleru iz ovog grada koji je preminuo pre godinu dana...Plan da se najveći stadion u prestonici Holandije nazove po legendarnom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.