SAD JE SVE (NE)JASNO: Sudijski ekspert obelodanio da li je gol Zvezde regularan! ALI... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD JE SVE (NE)JASNO: Sudijski ekspert obelodanio da li je gol Zvezde regularan! ALI... (VIDEO)

Burno „treće poluvreme“ derbija.

Da li je Ričmond Boaći postigao regularan gol u 158. večitom derbiju? Napadač Crvene postavio je konačnih 1:1 u 74. minutu, a o ovom pogotku će se dugo, dugo polemisati.

Ni sudijski ekspert Radivoje-Raka Đurović nije sto odsto siguran u ispravnost odluke sudija Danila Grujića i Nenada Đokića.

- Gledao sam TV prenos i iskren da budem, utisak je da je bio pogodak. Međutim, veoma je teško sa sigurnošću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrditi da je lopta 100 odsto završila iza linije.Dodatni sudija iza gola je bio u najboljoj poziciji i on je preuzeo odgovornost na sebe kod ove situacije. Jedino nije bilo potrebe da se čeka sa odlukom, sem ako nije zatajila komunikacija između njega i glavnog arbitra. Grujić je istog trenutka trebalo da dobije signal da je gol, a ne da odlazi kod pomoćnika i da se naknadno dogovora – rekao je Đurović za Večernje novosti.

I posle ove sporne situacije jasno je da je srpskom fudbalu neophodna VAR tehnologija.

- Oko uvođenja VAR-a sam i ja rezervisan, tu treba da se polemiše, ali je gol-tehnologija neophodna – jasan je Đurović.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nešto bolji ugao gola Ričmonda Boaćija, da li je dilema rešena? (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2018

Ričmond Boaći je postigao izjednačujući gol na derbiju protiv Partizana koji je mnogo značio Crvenoj zvezdi. Da li je regularan?..Mnogi se pitaju da li je gol Ričmonda Boaćija regularan ili ne...Naravno da će navijači Partizana reći da nije i naravno da će navijači Crvene zvezde reći da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.