SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ: Son pretrčao Kanjasa kao da je Bolt! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ: Son pretrčao Kanjasa kao da je Bolt! (VIDEO)

Snimak za nevericu.

Totenhem je deklasirao Crvenu zevzdu sa 5:0 u trećem kolu Lige šampiona. Viceprvak Evrope demonstrirao je silu, pogotvo u prvih 20 minuta utakmice, kada je saterao crveno-bele na svoju polovinu i poveo sa 2:0. Taman kada su se Beograđani pribrali i stvorpili par izglednih sitaucija za postizanje pogotka, usledio je hladan tuš.

Marko Marin je bio neoprezan na centru, izgubio je loptu, a kiks kapitena Zvezde kaznio je Son. Supersonični Korejac pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je neverovatne sprinterske sposobnosti u 43. minutu, pošto je pretrčao Hozea Kanjasa kao da je Španac trčao “usporenim snimkom”.

Son je bio desetak metara iza Kanjasa, ali je poput Juseina Bolta utrčao u kazneni prostor gostiju i matirao Borjana za 3:0.

Pogodak koji najbolje oslikava odnos Totenhema i Crvene zvezde u ovom trenutku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.