SAČEKALO IH 80 ULTRASA KOD STADIONA: Nastasić i ekipa u centru nemilih zbivanja, porazi moraju da stanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 22:46

SAČEKALO IH 80 ULTRASA KOD STADIONA: Nastasić i ekipa u centru nemilih zbivanja, porazi moraju da stanu

Užasna serija Šalkea.

Fudbaleri Šalkea poslednji put u Bundesligi pobedili su 17. januara ove godine, od tada su 20 mečeva u crnoj seriji bez trijumfa, a nedeljni egal sa Union Berlinom (1:1) isprovocirao je reakciju najvatrenijih navijača, koji su osetili potrebu da porazgovaraju sa Nastasićem i ekipom.

Nemački mediji prenose da je 80 ultrasa kluba iz Gelzenkirhena posle meča sačekalo igrače ispred stadiona, porazgovarali su u mirnom tonu bez prevelikih tenzija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pronašli "zajednički jezik" da već od narednog meča, a naredni je najveći derbi sa Borusijom Dortmund, ekipa pokaže karakter i ponos.

#S04 - Rund fünf Minuten dauerte die Ansprache. Ein Ultra übernahm das Wort und sagte in Richtung #Schalke-Spieler:

„Das war okay heute. Ihr müsst aber fürs Derby noch ein paar Prozente mehr draufpacken.“ 1/2 @SPORT1 #S04FCU https://t.co/yqHNmKI1qJ

— Patrick Berger (@berger_pj) October 18, 2020

Navijači su se posle razgovora sa igračima mirno razišli.

Šalke posle četiri kola nema pobedu, tek jedan remi i tri poraza, što je alarmiralo navijače da već na startu sezone probude igrače.

Podsećanja radi, Šalke je nedavno u Minhenu pretrpeo najveći ovosezonski poraz, jedan od najubedljiviji u istoriji, 8:0 od Bajerna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.