SA ZVEZDOM JE OSVOJIO DUPLU KRUNU: Zenga našao NOVI posao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA ZVEZDOM JE OSVOJIO DUPLU KRUNU: Zenga našao NOVI posao (FOTO)

U Beogradu bio pre 13 godina.

Bivši trener Crvene Zvezde Valter Zenga preuzeo je italijanskog drugoligaša Venecija, objavio je taj klub. Zenga u Veneciju dolazi umesto 58-godišnjeg Stefana Vekija, koji je smenjen posle samo jednog trijumfa u poslednjih sedam utakmica i tek 16. pozicije u Seriji B. Proslavljeni golman Intera i reprezentacije Italije bez angažmana bio je od kraja prošle godine kada je napustio Krotone.

Più di 250 presenze come allenatore tra Serie >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A, Premier League, Liga 1 e SuperLiga: il nuovo allenatore del Venezia FC è Walter Zenga! Benvenuto Mister! 🦁#VFC #LaForzaDellUnione pic.twitter.com/n5tGMBRIo8

— Venezia FC (@VeneziaFC_IT) October 12, 2018

Ostaće upamćen kao uspešan trener Crvene zvezde je u sezoni 2005/2006 osvojio "duplu krunu", a sekundi su ga delili od proleća u Evropi zbog ispuštene pobede u Strazburu (2:2) u tadašnjem UEFA kupu.

Vodio je veliki broj klubova, između ostalih Steauu, Palermo, Sampdoriju, Vulvse i nekoliko njih sa Dalekog Istoka.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PA ČOVEČE, NE IDE TO TAKO! Kad pogledate ŠTA u sebe unosi bivši as Zvezde, NEĆE vam biti svejedno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018

Retko se ovo viđa...Ostavio je veliki trag u crveno-belom dresu francuski fudbaler Damijen le Talek. On je posle dve sezone provedenih u timu iz Ljutice Bogdana, promenio sredinu pa se vratio u domovinu i obukao dres Monpeljea...ZVEZDA DO DUBAIJA! Delije će posle ovoga ODLEPITI, a za sve je zaslužan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.