SA REPREZENTACIJOM JE OSVOJILA EVROPSKU TITULU: Sada je priznala da je imala VRUĆI S*KS sa devojkom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA REPREZENTACIJOM JE OSVOJILA EVROPSKU TITULU: Sada je priznala da je imala VRUĆI S*KS sa devojkom (FOTO)

Šokantno otkriće.

Milica Dabović je nekadašnja košarkaška reprezentativka Srbije sa kojom se popela i na krov Evrope i osvojila olimpijsku bronzu, a sada se posle dvogodišnje pauze vratila igranju i ove sezone će biti član albanskog Fljamurtarija.

ZVEZDA SPREMNA ZA MONAKO, TOMIĆ UPOZORAVA: Opuštanja ne sme da bude (FOTO)

NIJE SAMO MAJSTOR KOŠARKE: Bogdanović se pohvalio da je odličan i u OVOME (FOTO)

Milica važi za jednu od najekspilinijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sportistkinja, a otkrila je i da je imala seks sa devojkom, prenosi ''Srpski telegraf''.

 - Tačno je, spavala sam sa devojkom i mislim da tu nema ničeg čudnog. Naprotiv, smatram da nema ničeg lepšeg nego kad dve devojke vode ljubav. Provele smo se vrhunski. Život je jedan i treba ga maksimalno iskoristiti - otkrila je MIlica pre nekoliko godina u razgovoru sa jedan sportski list. - Devojka mi je prišla i pitala da li sam za seks sa njom. Bila sam šokirana, ali prijalo mi je. Rekla sam sebi ''Zašto da ne?'' i nisam pogrešila.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.