SA RAZLOGOM GA ZOVU OLUJA: Najopasniji ruski MMA borac ne prestaje da se divi Putinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 10:18

SA RAZLOGOM GA ZOVU "OLUJA": Najopasniji ruski MMA borac ne prestaje da se divi Putinu!

Bio je i lični gost predsednika.

Bivši MMA šampion Aleksandar Šlemenkov, pažnju javnosti na sebe je posebno skrenuo kada je bio lični gost Vladimira Putina na svečanoj inauguraciji u Kremlju.

- Pozvan sam na ceremoniju inauguracije ruskog predsednika. Ponosan sam zbog toga. Ukazana mi je velika čast. Smešten sam u prvi red, ali nisam pokušao da se približim Putinu - rekao je tada Šlemenko.

Bivši šampion u srednjoj kategoriji nikada nije krio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da podržava politiku predsednika Putina.

- Za razliku od 90-ih godina, kada je Rusiju vodio čovek koga su svi znali po tome što voli da popije, našu zemlju sada ozbiljno shvataju svi u svetu. Putin je Rusiji vratio poštovanje. Mislim da dobro radi svoj posao - rekao je Šlemenko.

Šlemenko je poznat pod nadimkom "Oluja". Njegov profesionalni rekord je 59 pobeda i 12 poraza, što znači da je veoma iskusan borac. Poseduje izuzetno razoran udarac "vojni", koji je dosta puta primenio u borbama.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.