Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 16:32

SA OVAKVIM LOPTAMA NIKAD SE NIJE IGRALO: Vanredne mere u Engleskoj, nema brisanja nosa, pljuvanja...

Prinudne mere.

Igrači i treneri od 17. juna neće morati da nose maske na stadionima tokom utakmica engleske Premijer lige.

Kreće lopta i u Italiji. I to derbijem Juventus - Milan u polufinalu Kupa večeras od 21.00. Ovo je revanš utakmica, na San Siru je bilo 1:1. Kvota na Juve je 1,60, iks je 3,80, a dvojka na Milan, koji dolazi bez Ibrahimovića, čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan

Međutim, igrači su zamoljeni da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pljuju i ne čiste nos na terenu, kao i da ne prelaze preporučenu fizičku distancu slaveći postignute golove, prenosi Bi-Bi-Si.

Lopta će biti sterilisana i, ako tokom utakmice odleti sa polja, biće zamenjena novom, takođe sterilisanom.

U Nemačkoj, igrači Bundes lige i svi ostali na terenu i oko njega, moraju da nose maske sve vreme, izuzev igrača dok igraju, a fudbaleri su se već izveštili da proslavljaju golove držeći socijalnu distancu.

I, kako na utkamicama i dalje nema publike, napominje Bi-Bi-Si, onda nema ni realne mogućnosti da njihovi navijači trrče ka igračima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Dekijev nekadašnji saigrač iz Intera od danas slobodan igrač (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020

Često se pominjao njegov dolazak na Marakanu...Bazel je danas i zvanično potvrdio da se na kraju sezone rastaje sa srpskim vezistom Zdravkom Kuzmanovićem. Nekadašnjem reprezentativcu Srbije aktuelni ugovor sa Bazelom ističe 30. juna i neće biti produžen, pa će on biti slobodan u izboru nove sredine...Kreće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.