SA OSAKOM JE STIGAO DO PRVOG MESTA: Srbin koji je SPAVAO sa sestrom Vilijams, radiće sa slavnom TENISERKOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 16:38

SA OSAKOM JE STIGAO DO PRVOG MESTA: Srbin koji je SPAVAO sa sestrom Vilijams, radiće sa slavnom TENISERKOM!

Ozvaničena saradnja.

Srpski teniski trener Saša Bajin je, posle rastanka sa Naomi Osakom, dugo bio bez angažmana, ali je i tome došao kraj.

Atletiko sjajno igra ove sezone, u vrhu je tabele, pobedio je Barselonu… A danas (16.15) gostuje Valensiji koja je nedavno torpedovala Real Madrid sa 4:1. Kvota na dvojku na Mestalji je 1,82, iks je 3,45, a kec 4,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko – Valensija

Bajin je Japanku odveo do osvajanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gren slema i prvog mesta na WTA listi, a sada će raditi sa Karolinom Pliškovom.

To je potvrdila i šesta teniserka sveta na društvenim mrežama, pa će Saša pokušati da sa Čehinjom postigne slične rezultate kao i sa Osakom.

Podsetimo, Srbin je uspešno sarađivao sa nekoliko teniserki iz samog vrha liste, među kojima su: Beloruskinja Viktorija Azarenka, Francuskinja srpskih korena Kristina Mladenović i slavna Belgijanka Kim Klajsters.

Ne tako davno, Karolina je bila prva na svetu (17. jul 2017.) i do sada je osvojila 16 pehara, ali nijednom nije osvojila neki Gren slem, pa namerava da to učini do kraja karijere. U tek završenoj sezoni je osvojila samo jednu titulu.

TEAM PLÍŠKOVÁ 2021 pic.twitter.com/x2HAPJjAZY

— Karolina Pliskova (@KaPliskova) November 27, 2020

Bajin je trenersko ime izgradio kroz rad sa Naomi Osakom, koja je sa njim na čelu stručnog štaba, osvojila US open i Australijan open, ali su se potom rastali pod nerazjašnjenim okolnostima. Tada je i počeo njen sunovrat na WTA listi.

Saša se afirmisao kroz saradnju sa mlađom sestrom Vilijams, Sereni je bio sparing partner na treninzima, a svojevremeno je pričao kako su njih dvoje toliko bili bliski da su zajedno spavali u krevetu, ali da se nikada ništa više od prijateljstva nije desilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.