Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2021, 05:08

Rvanje: Kadžaja izgubio borbu protiv Amerikanca Henkoka u osmini finala

Mora se priznati da je naš rvač zasluženo poražen - 5:1

Mihail Kadžaja susreo se sa Giandželom Trejsijem Henkokom u kategoriji do 97 kilograma u disciplini grčko-rimski stil i nije dobro prošao. Amerikanac je na kraju slavio sa 5:1 i plasirao se u četvrtfinale.

Sada će naš takmičar čekati da vidi da li će Henkok stići do finala, pa da eventualno ode u repesaž.

Amerikanac je došao do prvih bodova pa je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dva okretanja poveo sa 5:0. Vrlo je nezgodan Henkok, visok je, snažan, pa je Kadžaja trebalo da pronađe način da izađe na kraj sa ovim opasnim protivnikom.

U drugoj rundi Kadžaja je stigao do boda, pa je na dva minuta do kraja napao sa leđa protivnika, dok se Henkok branio.

U toj situaciji je Kadžaja imao šansu, ali se Amerikanac pokazao kao odličan borac u parteru i nije dozvolio našem rvaču da stigne do poena. Ispostavilo se da je to bila poslednja šansa za Kadžaju.

Sada će čekati da vidi da li će dobiti šansu za popravni kroz repesaž.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.