Ružnije ne može, rasprava se nastavlja - Nant neće dobiti ni evro za Salu!

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružnije ne može, rasprava se nastavlja - Nant neće dobiti ni evro za Salu!

Novac je izgleda danas najbitnija stvar, donekle i sramno suđenje Nanta i Kardifa koji ne mogu da se dogovore.

Veoma pouzdani "Dejli Telegraf" u Britaniji danas je doneo ekskluzivnu vest da je nedavno preminuli Emilijano Sala koji je pre tačno mesec dana nestao u Lamanšu, potpisao nevažeći ugovor sa Kardifom.

Velika pometnja se desila oko 15 miliona funti, Kardif je navodno već potpisao ugovor sa Salom, Argentinac se slikao u dresu ovog kluba, ali izgleda da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve bila zabluda i da je Sala potpisao ugovor koji je bio nevažeći.

Sala nije imao pravo nastupa jer papirologija nije bila gotova u potpunosti, pa je sada izgleda sve na strani Kardifa koji nije želeo da plati sumu od 15 miliona funti Nantu koji je potraživao taj novac.

Sud će doneti konačnu odluku, ali su svi izgledi da će Kardif pobediti i da neće platiti ni centa Nantu.

Uglavnom, Kardif dokazuje da Sala nije bio njihov igrač u momentu nesreće i smrti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.