Ružne scene na Čairu, psovale se Nišlije i Lalatović, pominjale se majke, seljaci...

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružne scene na Čairu, psovale se Nišlije i Lalatović, pominjale se majke, seljaci...

Tužan završetak utakmice Radničkog i Borca

Fer i sportski na terenu, ali nimalo gospodski po završetku utakmice između Radničkog i Borca u Nišu. Trener gostiju Nenad Lalatović se, naime, u hodniku na istočnoj tribini Čaira, na putu za prostoriji za konferencije za novinare, dobrano izvređao sa jednom od predstavnika domaćeg kluba - nismo najbolje videli o kome je reč - koji je psovkama isprovocirao šefa struke kluba iz Čačka.

Pominjale su se majke, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sto majki, 200 majki, Lalatović se žalio da ga sve vreme vređaju, psuju mu porodicu, nazivao domaćine seljacima, pitao ih kako ih nije sramota... Sve se međutim smirilo posle nekoliko minuta burne rasprave. Na samoj konferenciji i Lalatović i trener Radničkog Milan Rastavac smirili su tenziju. Na incident se nisu osvrtali.

"Čestitao bih ekipi Radničkog, mi smo imali više sreće i uspeli da dođemo do tri boda. U prvom poluvremenu je Radnički imao više od igre, imao je više šansi, pogodio dve prečke. Znali smo da imaju prednost u prekidima i odatle su nam najviše i pretili. U drugom, delou igre smo bili znatno bolji, postigli pogodak na vreme i umesto da rutinski privedemo utakmicu kraju došli smo u situaciju da promašimo dve izgledne šanse što je moglo da nam se osveti.  Čestitam svojim igračima na prikazanoj igri tokom ovih 90 minuta. Domaćima sve najbolje u nastavku prvenstva", sportski je rekao Lalatović.

Rastavac je samo izrazio nadu da prvi poraz Nišlija na Čairu neće ostaviti posledice po ekipu.

"Bilo je očekivano tvrda i borbena utakmica na svakom delu terena. Dve podjednako kvalitetne ekipe. U prvom delu smo mi bili za nijansu bolji, ali nismo imali sreće da iskoristimo svoje šanse. U drugom delu Borac dolazi do gola i čini mi se da je tad utakmica prelomljena. Naša briga je da nastavimo i dalje kao što smo igrali i pre ove utakmice. Moralo je i ovo jednom da se desi. Igračima nemam šta da zamerim na prikazanoj u današnjoj utakmici. Borac je zasluženo pobedio".

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Lalatovića vređali u Nišu, NIJE im ostao dužan! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2015, 10:28

Ružne scene na Čairu, nakon utakmice između Radničkog i Borca...Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka utakmice na Čairu došlo je do incidenta u kome je učestvovao Nenad Lalatović trener gostiju...On se u tunelu sukobio sa bivšim predsednikom niškog kluba, kao i komesarom za bezbednost, a Lalatovićeva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.