Ruskinju cene u Americi: Šarapova dobila specijalnu pozivnicu za Ju-Es open

Izvor: BKTV News, 15.Avg.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruskinju cene u Americi: Šarapova dobila specijalnu pozivnicu za Ju-Es open

Kako je saopšteno, organizatori Ju-Es opena dali su specijalnu pozivnicu ruskoj teniserki Mariji Šarapovoj.

Popularna Maša (30) vratila se na teren u aprilu na turniru u Štutgartu, ali joj Teniski savez Francuske nije dao vajld-kartu za Rolan Garos.

Maria Sharapova has been given a wildcard for the US Open. pic.twitter.com/EKwQYGEgtH

Potom se Ruskinja povukla iz kvalifikacija za Vimbldon zbog povrede, nakon što je odlučila da ne traži specijalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pozivnicu. Petostruka Grend slem šampionka je trenutno 148. na svetskoj rang listi.

Šarapova je suspendovana u junu 2016. godine, pošto je priznala da su njeni doping rezultati na Australijan openu bili pozitivni na meldonijum, supstancu koju je Svetska antidoping agencija (WADA) 1. januara te godine stavila na listu zabranjenih.

Šarapova je osvojila Ju-Es open 2006. kao 19-godišnjakinja. Dve godine ranije osvojila je svoj prvi Grend slem trofej, kada je trijumfovala na Vimbldonu.

Ove sezone odigrala je devet mečeva, a jedna je od retkih teniserki koja je osvojila sva četiri "velika" pehara.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.