Ruska vlada uplatila još 50 miliona dolara za Igre u Sočiju

Izvor: Blic, 25.Dec.2013, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska vlada uplatila još 50 miliona dolara za Igre u Sočiju

Ruska vlada odobrila je dodelu dodatnih 50 miliona dolara subvencija za organizacioni komitet Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine.

Vlada je navela u saopštenju da će dodatni novac pomoći u finansiranju aktivnosti komiteta i nije dala druge detalje. Organizacioni komitet je od vlade do sada ukupno dobio 420 miliona dolara dodatnih subvencija.

Zimske igre u Sočiju najskuplje su istoriji olimpizma i koštaće 51 milijardu dolara. Prethodni rekorder bile >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su letnje igre u Pekingu 2008. godine, koje su koštale 41 milijardu, a račun za ZOI u Vankuveru 2010. iznosio je 6 milijardi.

ZOI u Sočiju održaće se od 7. do 23. decembra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ruska vlada uplatila još 50 miliona dolara za Igre u Sočiju

Izvor: Dzungla.org, 25.Dec.2013

Ruska vlada odobrila je dodelu dodatnih 50 miliona dolara subvencija za organizacioni komitet Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.