Rusija: Otpušten Zoran Gajić

Izvor: B92, 27.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Otpušten Zoran Gajić



Srpski odbojkaški trener Zoran Gajić smenjen je sa mesta selektora reprezentacije Rusije zbog slabih rezultata na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Ruska odbojkaška federacija saopštila je da Gajiću neće biti ponuđen novi ugovor pošto je reprezentacija zauzela sedmo mesto na SP, što je jedan od njenih najlošijih plasmana na tom takmičenju.

Odbojkaši Rusije bili su među favoritima za osvajanje zlatne medalje jer su bili drugi na SP 2002, a na poslednja dva turnira Olimpijskih igara osvojili su srebro i bronzu.

Rusi su očekivali da će u Japanu osvojiti duplu titulu, pošto su odbojakšice osvojile zlatnu medalju, prvu u poslednjih 16 godina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.