Rusija - Marko Nikolić dobio derbi, Lovren pogodio za Zenit! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 22:20

Rusija - Marko Nikolić dobio derbi, Lovren pogodio za Zenit! (video)

Zanimljiv vikend u ruskoj Premijer ligi.

Znate već, tek što je završena sezona u Rusiji, počela je nova, a ovog vikenda na programu su mečevi drugog kola.

Ekipa moskovske Lokomotive našeg Marka Nikolića upisala je i drugu pobedu, ovoga puta u derbiju kola protiv Krasnodara, rezultatom 1:0. Čovek odluke bio je Aleksej Mirančuk, koji je postigao jedini gol u 43. minutu meča.

Stopostotan učinak posle prva dva kola ima i šampoion Zenit, koji je večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao gost savladao Rostov sa 2:0. Vođstvo ekipi iz Sankt Petersburga doneo je Azmun u 24. minutu, a trijumf je potvrdio novi štoper Zenita Dejan Lovren, svojim golom u 87. minutu susreta.

Ulogu favorita opravdala je i ekipa CSKA koja je na svom terenu savladala Tambov sa 2:1, golovima Kučaeva u 29. i Škurina u 55. minutu, a jedni gol za goste postigao je Karapetjan u 42. minutu.

Spartak iz Moskve je kao domaćin bio bolji od Ahmata iz Groznog, slavio je sa 2:0, golovima Larsona iz penala i Ponsa u drugom poluvremenu, a u gostujućem timu je svih 90 minuta odigrao Miroslav Bogosavac.

Pobednika nije bilo u mečevima Dinamo Moskva - Volgograd (0:0), Rubin - Ural (1:1) i Soči - Himki (1:1), a Ufa je kao gost juče savladala Arsenal iz Tule sa 3:2.

-

-    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poraz Milojevićevog Al Ahlija, ugroženo treće mesto, sledi veliki derbi!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020

Sezona u Saudijskoj Arabiji ulazi u sam finiš...Posle dve uzastopne pobede u prethodna dva kola, ekipa Al Ahlija, koju sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević, poražena je danas na gostovanju ekipi Al Fajsalija rezultatom 2:0...Ponovo u Milojevićevom timu nije bilo Marka Marina,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.