Rusi zovu Pogbu – plata 1.500 evra VIDEO

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 10:04

Rusi zovu Pogbu – plata 1.500 evra VIDEO

Francuski fudbaler Pol Pogba dobio je zanimljivu ponudu iz Rusije dok traje njegova suspenzija iz fudbala.

Pogba je ranije ovog meseca dobio zabranu bavljenja fudbalom na četiri godine nakon što je bio pozitivan na doping testu.

Prethodno, Pogbu su u septembru suspendovali na dve godine, nakon što je u njegovom telu pronađen suplement DHEA, koji podiže nivo testosterona u telu.

Međutim, Nacionalni antidoping sud Italije je preinačio odluku u četverogodišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zabranu, što bi mogao biti i kraj karijere za slavnog Francuza.

Međutim, italijanski list "Tutosport" donosi vrlo interesantnu priču – Pogba je dobio ponudu iz Rusije da nastupa u fudbalskoj ligi slavnih osoba.

Pozvala ga je ekipa "Broke Boys" koja se takmiči u Media Football League.

U pitanju je projekat nastao 2022. godine, a timovi se sastoje od raznih slavnih osoba, uključujući glumce, sportiste, pevače i ostale.

Sportski direktor ekipe "Broke Boys" Artjom Čatjaturjan pozvao je Pogbu i obavio razgovor s njim te potvrdio sve u intervjuu za "Tutosport".

Čatjaturjan je poslao ponudu na adresu njegove menadžerke Rafaele Pimenta, a izdvaja se za njegove uslove skromna plata od 1.500 evra mesečno.

Ipak, ona uključuje bonuse, a kako Pogba ne bi bio četiri godine bez fudbala, možda ga to navede da prihvati ovu interesantnu ponudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusi zovu Pogbu - plata 1.500 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Mar.2024

Francuski fudbaler Pol Pogba dobio je zanimljivu ponudu iz Rusije dok traje njegova suspenzija iz fudbala.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.