Rusi ponudili 250 miliona za Mesija

Izvor: Mondo, 27.Dec.2012, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi ponudili 250 miliona za Mesija

Španski list "Mundo Deportivo" u četvrtak objavio ekskluzivnu informaciju da je neimenovani ruski klub ponudio Barseloni 250 miliona evra za Argentinca! Odbili je i klub i igrač.

Potrebno bi bilo čudo da Lionel Mesi napusti Barselonu. Skuplje od 250 miliona evra!

Sudeći prema pisanju "Mundo Deportiva"neimenovani ruski klub ponudio je tu svotu novca, koja predstavlja i "izlaznu" klauzulu ugovora najboljeg igrača Katalonaca sa klubom.

Međutim, ponuda je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << glatko odbijena, a nije se složio ni Mesi lično, iako mu je bila garantovana godišnja zarada od 30 miliona evra!

Aktuelni ugovor prve zvezde tima sa Nou Kampa ističe 2016. godine, a ni fudbaler ni njegov otac, koji mu je i menadžer, ne planiraju selidbu iz Španije.

"Leo nije posvetio veliku pažnju ponudi iz nekoliko razloga, ali osnovni je da želi da osvaja najveće trofeje sa Barselonom i saigračima šampionima, kao što su Ćavi, Inijesta, Buskets, Pujol, Pedro, Vilja, Seski Valdes. Želi da radi u jedinstvenoj atmosferi u istoriji fudbala", iznosi list.

Mesi je ove kalendarske godine postigao 91 gol, a Barselona je od mogućeg 51 boda za sad osvojila 49 i ubedljivo je prva na tabeli Primere.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALO JE 250 MILIONA: Mesi i Barsa odbili Ruse!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Dec.2012

Neimenovani ruski klub ponudio 250 miliona evra za otkup Mesijevog ugovora, a Argentincu ponudio 30 miliona evra po sezoni

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.