Runi u problemu, jer je prevario ženu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2010, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi u problemu, jer je prevario ženu

Napadač Mančester Junajteda i engleske reprezentacije Vejn Runi prevario je suprugu Kolin sa prostitukom Dženifer Tompson, prenosi "Sandej miror".

Ovaj list tvrdi da je Runi za vreme trudnoće supruge Kolin sedam puta u četiri meseca imao seksualne odnose sa Dženifer Tompson, koja je svaku noć sa engleskim fudbalerom naplaćivala po 1.000 funti.

"Moj život je upropašten. Bio sam jako glup. Kolin mi ovo neće oprostiti, ostaviće me. Priznao sam da sam je varao", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekao je navodno Runi svom bliskom prijatelju, čije se ime ne pominje.

"Sandej miror" ističe da se fudbaler sa prostitutkom prvi put video u julu prošle godine kada je Kolin Runi bila u petom mesecu trudnoće. Runi je potom nekoliko puta Dženifer vodio i na privatne žurke.

"Pričali smo preko skajpa i uvek je koristio lažno ime. Što se viđanja tiče, ono se uvek odigravalo u istom hotelu", rekla je Tompsonova.

Britanski list prenosi da je Runi pronašao prostitutku preko agencije za poslovnu pratnju iz Mančestera, koja je engleskom reprezentativcu garantovala diskreciju. Međutim, Runi je počeo da se viđa sa Dženifer i van dogovora sa agencijom, a onda je cela afera izbila u javnost.

Runi se trenutno nalazi na pripremama engleske reprezentacije uoči meča sa Švajcarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će 2012. godine biti održano u Poljskoj i Ukrajini.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.