Runi se predomislio, možda ostane u Evertonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi se predomislio, možda ostane u Evertonu

Nekadašnji engleski reprezentativac i fudbaler Evertona Vejn Runi doveo je u pitanje odlazak u MLS ligu i razmotrio mogućnost da i naredne sezone ostane na Gudisonu, piše engleski Skaj Sport.

Kako se navodi, iskusni napadač, koji je za vikend završio povratničku sezonu u Evertonu, odlučio se da još jednom razmisli o odluci nakon što je menadžer kluba Sem Olerdajs smenjen.

Podestimo, Runi je prethodne nedelje bio na pragu prelaska u DC Junajted, spominjao se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i sukob sa Olerdajsom kao razlog za ovakvu odluku, ali odlaskom iskusnog menadžera šanse da napadač na leto ne promeni klub su uvećane.

Runi je karijeru počeo u Evertonu, ali je njen najveći deo proveo u Mančester Junajtedu iz kojeg se letos posle 13 godina vratio na Gudison.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.