Runi: Želim da odem

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2010, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi: Želim da odem

Engleski fudbaler Vejn Runi potvrdio je da želi da napusti Mančester junajted jer ga uprava kluba nije uverila da će u zimskom prelaznom roku dovesti zvučna pojačanja.
Runi je rekao da je odluku doneo posle prošlonedeljnog razgovora sa izvršnim direktorom Dejvidom Gilom koji nije mogao da mu obeća da će uprava Mančestera zimus privući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << neke od najboljih igrača sveta.
- Tada sam mu rekao da neću potpisati novi ugovor... Suština je u osvajanju trofeja... Zato i mislim da su moja pitanja bila opravdana - napisao je u saopštenju Runi kome ugovor sa Junajedom ističe za više od dve godine.
Runi je rekao da je iznenađen nekim izjavama menadžera Ser Aleksa Fergusona, ali je naglasio da će uvek biti njegov dužnik.
- Uprkos nedavnim teškoćama, uvek ću biti dužnik ser Aleksa Fergusona. On je veliki trener i mentor koji mi je pomagao i podržavao me od prvog dana u Mančesteru, kada mi je bilo samo 18 godina. Voleo bih, da Ferguson zauvek ostane u Mančester junajtedu, jer je jedinstven i genijalan - dodao je Runi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.