Rune se mučio, ali prošao u treće kolo bez izgubljenog seta

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 16:30

Rune se mučio, ali prošao u treće kolo bez izgubljenog seta

Favorit uspešan na Vimbldonu.

Danski teniser Holger Rune plasirao se u treće kolo Vimbldona, pošto je posle dva sata i 38 minuta igre eliminisao Španca Roberta Karbaljesa Baenu 3:0, po setovima 6:3, 7:6 (3), 6:4.

Rune je u uvodnom setu imao padove u igri i nakon što je vratio brejk u četvrtom gemu, još dva puta je oduzeo servis protivniku i osvojio set.

Drugi set rešen je u taj-brejku koji je šesti teniser sveta dobio 7:3. U trećem setu ponovila se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igra iz prvog seta. Rune je morao da juri zaostatak i da vraća brejk, nakon čega je vezao tri osvojena gema i pobedio u meču.

Naredni Runeov protivnik biće pobednik duela Alehandro Davidovič Fokina – Botik Van de Zandšulp.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.