Rune odgovorio hejteru: U finalu se ne odustaje VIDEO

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 13:54

Rune odgovorio "hejteru": U finalu se ne odustaje VIDEO

Holger Rune je drugu godinu uzastopno osvojio titulu na turniru u Minhenu.

I to protiv istog rivala u finalu, Holanđanina Botika van de Zandšulpa.

Ovog puta, mnogo teže, morao je u setu odluke da spasi čak četiri meč lopte, za 5:3 i 6:5 za protivnika.

Na kraju je slavio sa 6:4, 1:6, 7:6 (3), ali su ga posle meča na društvenim mrežama optužili da je lažirao problem sa povredom ramena.

"Rune je takav glumac na terenu, uz izmišljenu povredu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrao je u finalu Minhena. Nadigran je, plakao je kao beba i pretvarao se da je povređen kako bi zavarao protivnika. On je takva beba, nema problem da trči punom brzinom na mrežu", napisao je jedan tviteraš.

Rune nije odoleo da mu lično ne odgovori.

"Igrao sam više od deset mečeva u protekle dve nedelje. Moje telo je umorno, ali sam ipak želeo da se borim do kraja. To je finale. Ja ne odustajem", poručio mu je mladi danski teniser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.