Rune brže gubi trenere nego ja kosu

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 12:19

"Rune brže gubi trenere nego ja kosu"

Holger Rune je za kratko vreme ostao bez dva ključna čoveka u svom timu.

Nedugo posle Severina Lutija, njegov tim je napustio i trener Boris Beker, dok je majka Aneke najavila da više neće biti glavna za njegove odnose sa javnošću.

Za mnoge je misterija šta se dešava sa Runeom i zbog čega tako brzo menja trenere.

Bivši britanski reprezentativac u Dejvis kupu, Mark Peči, smatra da postoji dublja pozadina tako brzog odlaska Lutija i Bekera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Gubi trenere brže nego ja kosu! Stvarno ne razumem šta se tamo dešava. I dalje je u njegovom kampu Kenet Karlson, tako da ipak ima trenera. Ipak, jedna od najčudnijih stvari je što su obojica rekli da nemaju dovoljno vremena da se posvete projektu. Ako ste ikada bili u toj situaciji da trenirate igračam jedan od prvih razgovora je koliko vremena možete da mu date, tako da ne znam da li je ovo neka vrsta pokrivalice za neke druge razloge, što mi se čini da jeste", kaže Peči.

Još neobičnije je što su Luti i Beker viđeni kao idealna kombinacija.

"Severin je obožavao Borisa kao igrača, bio mu je jedan od omiljenih. Činilo se kao savršen tim. Iskreno, ne možete da imate dvojicu boljih u smislu teniskog IQ. Gde će Rune posle ovoga?", upitao se Peči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Rune gubi trenere brže nego ja kosu"

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2024

Danski teniser Holger Rune je za kratko vrijeme ostao bez dva ključna čovjeka u svom timu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.