Rune: Nije dovoljno verovati, treba uraditi sve da se uzme titula

Izvor: B92, 03.Jun.2023, 17:30

Rune: Nije dovoljno verovati, treba uraditi sve da se uzme titula

Holger Rune je bez većih problema izborio plasman u osminu finala na Rolan Garosu.

Danski teniser je pobedio Argentinca Đenara Alberta Olivijerija, koji je stigao do trećeg kola iz kvalifikacija, 6:4, 6:1, 6:3.

Holgera su posle meča pitali da li veruje da u ovoj formi može da osvoji grend slem u Parizu.

"To je veliko pitanje. Vreme će pokazati. Videćemo. Očigledno je da ja verujem da mogu. Opet, moram da igram najbolji tenis, da budem u pravom stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za tako nešto i mentalno, ali idemo meč po meč. Srećom, nisam potrošio mnogo energije do sada na turniru. I dalje verujem da mogu da igram još bolje, što je dobro. Ipak, dolaze sve teži mečevi i moram da napravim iskorak. Verujem da mogu, ali ne možete samo da verujete, morate da se potrudite da se to dogodi. Vreme će reći", kaže Rune.

Iako je u aprilu objavljeno da neće više sdarađivati sa Patrikom Muratogluom, Francuz je opet primećen na njegovim mečevima.

Rune je objasnio u čemu je razlika.

"Ovde je sa mnom. Sjajan je trener. Naročito tokom mečeva može da vam da pravi savet. Pre meča da me usmeri u pravom smeru, kako da idem u susret, da mi kaže neke stvari. Imamo dobar odnos, srećan sam što je sa mnom ovde", dodao je Rune.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.