Rumunski reprezentativac kod doktorke Marijane

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunski reprezentativac kod doktorke Marijane

Kristijan Tanase, kapiten Steaue, povredio se na utakmici protiv Kluža posle samo 34 minuta utakmice. Tada je osetio bol u desnoj butini tako da je trener kluba iz Bukurešta, Marijuš Lakatuš, bio prinuđen da ga izvede iz igre.

Čelnici „crveno–plavih” čekaju rezultate magnetne rezonance, ali prognoze nisu optimistične i očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se da ovaj vezni igrač neće biti spreman za gostovanje Napoliju, u okviru šestog kola K grupe Lige Evrope.
Uprava Steaue je procenila da Tanaseu sada jedino može da pomogne doktorka Marijana Kovačević. Meč protiv Napolija je od izuzetnog značaja za rumunsku ekipu, jer imaju šansu da pobedom prođu u narednu rundu i zato pokušavaju da na sve načine osposobe jednog od svojih ključnih igrača.

Ono što može da predstavlja problem čelnicima bukureštanske ekipe da pošalju kapitena u Beograd na terapiju je protivljenje njihovog glavnog finansijera Điđija Bakalija. On smatra da je doktorka Marijana najobičnija šarlatanka i da nije nikakav ekspert.
Međutim, činjenice govore protiv Bekalija. Na tretman kod nje dolazili su mnogi evropski igrači, kao što su Milan Baroš, Glen Džonson, Marko Pantelić, Josi Benajun, Robin Van Persi i mnogi drugi. Čak su dolazili i pojedini rumunski fudbaleri, poput Razvana Raca.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.