Rumun prozvao Francuze zbog Astorija: Skandal, nepoštovanje

Izvor: B92, 05.Mar.2018, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumun prozvao Francuze zbog Astorija: Skandal, nepoštovanje

Golman Nanta Kiprijan Tatarušanu izjavio je da je francuska Liga 1 pokazala nedostatak poštovanja povodom smrti italijanskog fudbalera Davidea Astorija.

Astori, fudbaler Fiorentine i reprezentacije Italije, umro je u noći između subote i nedelje u 32. godini.

"Nedelja je najgori dan u mom životu", rekao je Tatarušanu za francuske medije uz kritike zbog toga što pred utakmice fudbalskog prvenstva te zemlje nije održan minut ćutanja.

Tatarušanu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nazvao skandalom to što pred utakmice francuske Lige jedan nije održan minut ćutanja za Astorija.

"To je skandal, potpuni nedostatak poštovanja. Fudbal posle ovakve drame nazaduje, a mi ćemo igrati još mnogo utakmica", kazao je rumunski golman.

Tatarušanu je bio saigrač sa Astorijem tokom dve sezone, pre nego što je uoči ove napustio italijanski klub i prešao u francuski Nant.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEDOSTATAK POŠTOVANJA PREMA ASTORIJU! Rumunski fudbaler raspalio po francuskom savezu: To je skandal! Fudbal posle ovoga ide na začelje!

Izvor: Kurir, 05.Mar.2018

Golman Nanta Kiprijan Tatarušanu izjavio je da je francuska Liga jedan pokazala nedostatak poštovanja povodom smrti italijanskog fudbalera Davidea Astorija.

Nastavak na Kurir...

Tatarušanu: "Najgori dan u mom životu, Francuzi, stidite se!"

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2018

Reagovao je i Ćirpian Tatarušanu, golman Nanta...Nekadašnji golman Fiorentine i bivši saigrač Davidea Astorija, Ćirpian Tatarušanu, sada brani boje Nanta u Francuskoj...On je bio neprijatno iznenađen jer u Ligi 1 nije bilo minuta ćutanja za preminulog kapitena Fiorentine..."Ovo je najgori dan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.