Rumenige se oprostio, Bijelsa čekao - Na kraju jedno veliko NIŠTA?!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 21:30

Rumenige se oprostio, Bijelsa čekao - Na kraju jedno veliko NIŠTA?!

Argentinac imao osećaj.

Marselo 'Loko' Bijelsa izgleda ostaje bez pojačanje iz Bajern Minhena.

Najavljivani transfer Mikaela Kjuzansea je stopiran!

Skaj Sport iz Nemačke prenosi kako je posao stopiran 'u minut do dvanaest', za sada nema potvrđenog razloga - nagađa se da je u pitanju transfer obeštećenje, ali i 'buyback' klauzula koju je Bajern zahtevao.

Dogovorena cifra je bila oko 20 miliona evra za mladog veznjaka. Od Francuza se oprostio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Rumenige na Instagramu tako da je veliko pitanje šta je pošlo po zlu.

Bijelsa je ranije na pitanje o ovom transferu odgovorio da neće komentarisati dok ne vidi igrača u dresu Lidsa kako mu se ne bi ponovila situacija kao oko Danijela Džejmsa svojevremeno.

Videćemo da li će dva tima pokušati sa nekom novom rundom pregovora.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.