Rumenige: Nudili smo više za Vidala

Izvor: B92, 02.Okt.2012, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumenige: Nudili smo više za Vidala

Funkcioner Bajerna Karl-Hajnc Rumenige otkrio je da je Bajern ponudio više novca Bajeru iz Leverkuzena od italijanskog Juventusa za transfer Artura Vidala.

"Juventus i mi smo želeli Vidala, a onda je njegov menadžer napravio haos. Pokušali smo da ga dovedemo onog trenutka kada je odlučio da ne produži ugovor sa Bajerom. Znam koliko ga je Juventus platio, mi smo ponudili više, ali je Leverkuzen odlučio da ga pošalje u strani klub, kako ga ne bi prodali direktonom rivalu, a to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio problem za Juventus"

Vidal je u Juventus prešao u julu 2010. godine za 10 i po miliona evra.

Reprezentativac Čilea je u međuvremenu postao jedan od ključnih igrača Juventusa, Mnogi smatraju da on, Andrea Pirlo i Klaudijo Markizijo čine jedan od najboljih veznih redova na svetu.

Vidal je za Juventus do sada odigrao 41 utakmicu i postigao 10 golova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bajern ponudio više novca od Juventusa za Vidala

Izvor: NaDlanu.com, 03.Okt.2012, 11:12

Funkcioner nemačkog Bajern Minhena Karl-Hajnc Rumenige otkrio je da je njegov klub ponudio više novca Bajeru iz Leverkuzena od italijanskog Juventusa za transfer čileanskog fudbalera Artura Vidala... "Juventus i mi smo želeli Vidala, a onda je njegov menadžer napravio haos. Pokušali smo da ga dovedemo...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.