Rumenige. Nema prodaje igrača

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Nov.2011, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumenige. Nema prodaje igrača

Izvršni direktor Bajerna iz Minhena Karl Hajnc Rumenige izjavio je da klub u januarskom prelazniom roku neće prodavati igrače.
Nećemo nikoga da stavljamo na transfer listu. To je želja trenera Jupa Hajnkesa i ja se sa njim u potpunosti slažem – rekao je Rumenige.
On nije naveo da li bavarski klub planira pojačanja u januaru.
Imamo relativno mali tim od 20 igrača, što je apsolutni minimum. Nadam se da smo u konkurenciji za titulu u svim takmičenjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u kojima ćemo učestvovati – rekao je Rumenige.
Nemačka Bundesliga ima zimski odmor od 19. decembra do 20. januara.
Bajern je trenutno prvi na tabeli sa pet bodova prednosti nad drugoplasiranim aktuelnim šampionom Nemačke Borusijom iz Dortmunda, sa kojim će se sastati u subotu na Alijanc Areni u Minhenu.
Bajern je takođe, nepobeđen u dosadašnjem delu Lige šampiona i vodi u grupi A.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rumenige: Nema prodaje u Bajernu!

Izvor: Mondo, 15.Nov.2011

Izvršni direktor Bajerna iz Minhena izjavio je da klub u januarskom prelaznom roku neće prodavati igrače.

Nastavak na Mondo...

Rumenige: Nema prodaje igrača

Izvor: Blic, 15.Nov.2011

Izvršni direktor nemačkog fudbalskog prvoligaša Bajerna iz Minhena Karl Hajnc Rumenige izjavio je da klub u januarskom prelazniom roku neće prodavati igrače..."Nećemo nikoga da stavljamo na transfer listu. To je želja trenera Jupa Hajnkesa i ja se sa njim u potpunosti slažem", rekao je Rumenige...On...

Nastavak na Blic...

Rumenige: "Nema prodaje igrača"

Izvor: B92, 15.Nov.2011

Izvršni direktor minhenskog Bajerna Karl Hajnc Rumenige izjavio je da klub u januarskom prelazniom roku neće prodavati igrače..."Nećemo nikoga stavljati na transfer listu. To je želja trenera Jupa Hajnkesa i ja se sa njim u potpunosti slažem", rekao je Rumenige...Rumenige nije naveo da li bavarski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.