Izvor: MozzartSport.com, 31.Mar.2021, 19:00

Rumenige: Imamo Levandovskog, ne ulazimo u trku za Halandov potpis

Čelnik Bavaraca tvrdi da nisu zainteresovani za norveškog napadača

Često su najbolji igrači Borusije Dortmund kretali put Minhena, ali ako je verovati rečima Karla Hajnca Rumenigea, to neće biti slučaj sa Erlingom Halandom. Čelnik minhenskog Bajerna demantovao je da će Bavarci na leto krenuti u lov na Norvežanina, za čiji će se potpis boriti najmoćniji klubovi Starog kontinenta.

Teško će Borusija uspeti da zadrži Erlinga Halanda, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je od dolaska u klub na 49 utakmica postigao 49 golova i upisao 11 asistencija. Bajern je tokom prethodne decenije umeo da posluje sa Borusijom i najbolje igrače Milionera privoli da se presele na Alijanc arenu.

Bundesliga, subota, 15.30: (3,05) RB Lajpcig (3,45) Bajern (2,30)

Robert Levandovski, Mario Gece i Mats Humels su se kretali na relaciji Borusija Dortmund – Bajern Minhen, a Karl Hajnc Rumenige tvrdi da Bavarci nisu zainteresovani da dovedu Halanda u svoje redove, pošto na njegovoj poziciji imaju najboljeg igrača na svetu.

"Stvarno ne znam odakle dolaze te glasine. Mogu reći samo jedno, a to je da mi na njegovoj poziciji imamo najboljeg igrača na svetu. Robert Levandovski ima ugovor s Bajernom do 2023. godine, a s obzirom na to koliki je profesionalac, kako trenira i vodi računa o svom telu, uveren sam da se kraj njegove karijere još ne nazire”, rekao je čelnik Bavaraca.

Tvrde iz Bajerna da za Halanda nema mesta, ali neće biti iznenađenje ako Bavarci, ipak, krenu na leto po briljantnog norveškog napadača.

“Kao što sam rekao, imamo najboljeg svetskog fudbalera – Roberta Levandovskog. On je na vrhuncu karijere, a ove sezone je na putu da obori rekord Gerda Milera i pređe brojku od 40 golova u jednoj sezoni Bundeslige", podvukao je Karl Hajnc Rumenige.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.