Rukometu 56 miliona dinara

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jan.2011, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometu 56 miliona dinara

Dok su se Orlovi u Švedskoj smeštali i spremali za prvi meč sa Alžirom u RS Srbije radna atmosfera. Potpisan je ugovor sa Ministarstvom omladine i sporta o realizaciji programa koji se finansira iz republičkog budžeta za 2011. godinu.
RSS je prvi sportski savez sa kojim je to učinjeno do sad. Tim povodom i resorna ministarka Snežana Samardžić – Marković je po prvi put posetila prostorije srpske kuće rukometa na Obilićevom vencu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Paraf na ugovor vredan 56 miliona dinara stavili su u ime RS Srbije generalni sekretar Božidar Đurković i ministarstva Snežana Samardžić Marković uz prisustvo predsednika UO RSS Velimira Marjanovića i pomoćnika ministra Dragana Atanasova.
Zahvalio bih se ministarstvu na razumevanju i podršci, a ovaj ugovor i proističe iz obostranog aktivnog rada. Svi srpski sportisti su srećni da su u realnim okvirima njihove aktivnosti ispraćene na najbolji način, čak se ide i u razvojne aktivnosti – kazao je Velimir Marjanović u uvodnoj reči.
Snežana Samardžić – Marković je istakla je zadovoljstvo zbog povećanja budžeta za sport u 2011. godini:
U sportu je partnerstvo je jedna od ključnih reči, a uspeli smo da se izborimo za povećanje budžeta što je srpski sport i zaradio. Želim da uvažim napore Rukometnog saveza da ovaj sport vrati na nekadašnje staze kao što podržavamo i napore okko organizacije dva velika takmičenja Evropskog prvenstva za muškarce 2012. i Svetskog za žene 2013.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.