Rukometni veliki derbi u ponedeljak

Izvor: B92, 29.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometni veliki derbi u ponedeljak



Rukometaši Partizana Si & Si i Crvene zvezde sastaće se u ponedeljak u 18 sati u sportskom centru "Voždovac" na Banjici, u derbiju 23. kola Superlige Srbije.

Trener Crvene zvezde Vuk Roganović istakao je da je taj meč veoma važan za njegov tim.

"Derbi je uvek derbi. To će biti utakmicu za Zvezdu 'biti ili ne biti'. Nadam se da će meč biti lep zbog popularizacije rukometa, a mislim da će pobednika odlučiti detalji, ko se bude bolje snašao", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Roganović.

Prema njegovim rečima, još je neizvesno da li će igrati tek oporavljeni Petar Nenadić, jer će o tome odlučiti njegov lekar.

Trener Partizana Nikola Jevremović očekuje da će derbi biti "praznik rukometa".

"Nadam se da će utakmica izmedju Zvezde i Partizana biti spektakl. Očekujem da bude fer i korektna i nadam se, naravno, da će pobediti

moja ekipa
", rekao je Jevremović.

Kapiten Crvene zvezde Nenad Maksić naglasio je da u ime igrača može da obeća da će utakmica biti fer.

"Pozivam navijače i želim da i oni i mi igrači budemo dostojni derbija. Iskreno se nadam da će se Zvezda na kraju radovati", rekao je Maksić.

Rukometaš Partizana Uroš Mitrović ocenio je da će "ovo biti najznačajnija utakmica za obe ekipe".

"Derbi će odlučiti šampiona države. Biće sve otvoreno. Želim da meč bude fer i korektan", rekao je Mitrović.

U prodaju će biti pušteno 2.000 karata po 200 dinara, a red će održavati 50 redara i policija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.