Rukometašima Vojvodine derbi protiv Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2020, 22:29

Rukometašima Vojvodine derbi protiv Partizana

U derbiju 10. kola rukometne Arkus lige, Vojvodina je pobedila Partizan 26:19 i na taj način učvrstila vođstvo na tabeli A grupe.

Nakon izjednačenog prvog poluvremena u Sportskom centru "Slana bara", na kraju kojeg je rezultat bio 9:9, pre svega zahvaljujući golmanima Verkiću i Trnavcu, pobednik derbija desetog kola Rukometne superlige rešen je početkom drugog dela igre.

Iskusni Pribak i Mirković koji je odlično zamenio mladog Nikolića, koji se povredio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u prvom poluvremenu, diktirali su bržu igru sedmostrukog uzastopnog šampiona Srbije u napadu, a Rađenović je nizao golove.

Odbrana Partizana više nije mogla da zatvori sve prilaze golu Trnavca, pa je razlika rasla iz minuta u minut, sve do maksimalnih +7.

U napadu "crno-belih" u potpunosti je izostao učinak Dimitrijevića i Maksića, pa njihovi mladi saigrači u finišu susreta nisu uspeli da ublaže drugi ovosezonski poraz. Na isteku 60-tog minuta na semaforu je stajalo 26:19.

Najefikasniji pojedinac susreta bio je Bojan Rađenović sa 9 golova, dok je kod Beograđana bolji od ostalih bio Ivanović sa 5 pogodaka.

Novosađani su i dalje jedina neporažena ekipa u grupi A, sa učinkom od 9 pobeda i jednim nerešenim rezultatom, dok je Partizan i dalje drugi, sa oba poraza od Vojvodine. Obe ekipe obezbedile su plasman u doigravanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DERBI PRVE LIGE PRIPAO NOVOSAĐANIMA: Vojvodina bolja od Partizana!

Izvor: Kurir, 05.Dec.2020

Rukometaši Vojvodine pobedili su večeras kao domaćini Partizan 26:19, u desetom kolu Grupe A Prve lige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.