Rukometašima Radničkog 1964 bod u Kuršumliji

Izvor: KGsport.info, 08.Okt.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašima Radničkog 1964 bod u Kuršumliji

Rukometaši Radničkog 1964 su se sa prvog ovosezonskog gostovanja vratili neporaženi, pošto su u Kuršumliji protiv domaće Planinke Prolom vode odigrali nerešeno – 25:25 (10:14), u meču trećeg kola Super B lige Srbije.
Kao što se i očekivalo pred ovu utakmicu, ekipa Planinke se pokazala kao izuzetno respektabilan rival. Na drugoj strani, Radnički 1964 nije doputovao u Kuršumliju u punom sastavu, ali je i pored toga bio bliži pobedi u ovom susretu.
Posle rezultatske >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << klackalice na početku meča, domaći su polovinom prvog dela igre došli do prednosti, koju su do odlaska na odmor uvećali na maksimalnih „plus četiri“ – 14:10.
Nastavili su rukometaši Planinke u istom ritmu i na startu drugog poluvremena, pa je u 41. minutu, pri vođstvu domaćina od 20:15, trener Radničkog 1964 Bojan Milentijević bio primoran da zatraži tajm-aut. Ispostavilo se da je ovaj potez stratega kragujevačkog tima bio pun pogodak, pošto su njegovi izabranici polako počeli da „tope“ prednost svog rivala, tako da su u 57. minutu stigli do izjednačenja (24:24), a samo minut kasnije i do vođstva. Činilo se tada da su Kragujevčani na dobrom putu da „slome“ rivala i dođu do dva boda sa ovog gostovanja, ali je Nemanja Milenković u poslednjim trenucima susreta postigao gol i spasao ekipu Planinke poraza.
Najefikasniji u taboru domaćina bio je Miloš Topalović sa pet postignutih pogodaka, dok su se kod Radničkog 1964 sa po četiri gola izdvojili Poskurica, Stanojev, Simić i Stošić.
PLANINKA PROLOM VODA – RADNIČKI 1964  25:25 (14:10)
KURŠUMLIJA
Sudije: Dušan Cvetković, Igor Nikolić
Sedmerci: Planinka 4 (4), Radnički 1964 2 (2)
Isključenja: Planinka 8 min, Radnički 1964 12 min
PLANINKA PROLOM VODA: Dimitrijević, Petrović 2, Arsenijević, Hadžić 4, Topalović 5, Petrović 3, Milićević 4, Milošević 1, Perović, Jovanović 2, Milenković 4.
RADNIČKI 1964: Blagojević, Milosavljević 3, Đukić 1, Stošić 4, V. Ristić 2, Ristić, Radivojević 3, Knežević, Simić 4, Stefanović, Radenović, Stanojev 4, Poskurica 4, Bogdanović, Jovanović, Janićijević.
Sa pet osvojenih bodova Radnički 1964 trenutno se nalazi na deobi drugog mesta, a narednom kolu u halu „Jezero“ stiže vodeća ekipa Vranja.

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Kakav debi Vladimira Štimac, ali neće ga pamtiti po dobrom!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2017

Pinar Karšijaka slavila je na svom terenu protiv ekipe Anadolu Efesa u poslednjem meču prvog kola turskog šampionata...Ekipa iz Izmira slavila je u poslednjem meču prvog kola turske Super Lige protiv Anadolu Efesa rezultatom 92-85...Domaćin je od starta zaigrao daleko bolje, stigli su do prve dvocifrene...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.