Rukometašice Radničkog bruše formu

Izvor: KGsport.info, 15.Avg.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Radničkog bruše formu


Rukometašice Radničkog su u jeku priprema za novu sezonu odigrale juče dve prijateljska meča sa ekipom Segeda. Popularne „Tigrice“ su prvi meč dobile sa 26:22, a drugi izgubile 32:33.
Ekipa se nedavno vratila sa Kopaonika, gde su obavljene bazične pripreme i sada predstoji uigravanje svih linija tima i isprobavanje taktičkih zamisli trenera Radosavljevića.
„Zadovoljan sam trenutnom formom i zalaganjem devojaka. Odigrali smo dve utakmice u istom danu, devojke su se dosta potrošile i energetski i motivaciono. Prvu utakmicu smo dobili, drugu vodili do samog kraja, ali su Mađarice, koje su više od mesec dana u trenažnom procesu, prelomile na kraju. Sve u svemu, posle samo 5 dana treninga sa loptom, zadovoljan sam prikazanim.“ – ističe strateg „Tigrica“.
Podsetimo, ekipa Radničkog je od srede jača za još jednu igračicu, pošto je ugovor sa aktuelnim prvakom Srbije potpisala iskusna Jelena Nišavić.
Foto: Zoran Petrović

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.