Rukometašica ubila potpredsednika FK Rudar!

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2012, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašica ubila potpredsednika FK Rudar!

Bivša rukometašica Pljevaljskih Bisera, Marija Milić ubila je nožem u vrat potpredsednika FK Rudar, Radmila Mitrovića i to priznala tokom saslušanja u prostorijama Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.




FOTO: "Vijesti"





Kako prenose „Vijesti“, Mitrović je rano jutros zadobio ubodnu ranu u predelu vrata i hitno je prevežen u Klinički centar u glavnom gradu Crne Gore, gde je preminuo. Milićeva je privedena i odmah je priznala da je potegla nož na drugog čoveka Rudara, ali da je on nju pre toga udario.
Mitrović i 19–godišnja rukometašica, kako se navodi, živeli su zajedno oko godinu dana u iznajmljenom stanu u Piperskoj ulici bb u Podgorici, a Mitrović (47) je nedavno bio umešan u incident u Pljevljima, kada je napao novinara RTV Pljevlja i dopisnika „Dana“, Mila Džakovića.
Istragom će se utvrditi razlog svađe i počinjenog zločina.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.