Rukometaši se okupili pred Hrvate

Izvor: Sportal.rs, 03.Jan.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši se okupili pred Hrvate

Muška rukometna reprezentacija Srbije okupila se u subotu u Beogradu, gde će početi sa pripremama za prijateljske utakmice koje reprezentativci Srbije  imaju sa selekcijom Hrvatske, 9. i 10. januara u Rijeci i Umagu.

Seniore od  15. do 19. januara očekuje turnir u Norveškoj. Reprezentacija Hrvatske  učesnik je Svetskog prvenstva u Kataru koje počinje 15. januara, dok će  reprezentativci Srbije ove utakmice iskoristiti kao pripreme za nastavak  kvalifikacija za EP 2016, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ih očekuje aprilu.

Prvi zvanični meč  reprezentativci Srbije igraju Islandom. U grupi 4 kvalifikacija za Evropsko  prvenstvo, reprezentacija Srbije nalazi se na prvom mestu sa četiri boda, a zatim slede selekcije Islanda i Crne Gore sa dva boda, i selekcija Izraela bez  bodova.

- Okupili smo se da se što bolje pripremimo jer nam svaka od sledećih  utakmica sve više znači za dalje pripreme. Imamo dve teške utakmice sa  Hrvatskom koja je jaka ekipa. Njima su ovo poslednje provere pred Svetsko  prvenstvo i sigurno će ozbiljno shvatiti predstojeće mečeve. Idemo da se nadigravamo i da pobedimo ako bude prilike za to - rekao je Nemanja Ilić,  levo krilo srpske reprezentacije.

Nemanja Zelenović, desni  bek nacionalnog tima, ocenio je da će “orlovima” mnogo značiti predstojeće utakmice.

- Mnogo nam znači što smo se okupili u ovom periodu jer sada dosta toga  zavisi od toga kako ćemo sastaviti ekipu. Nismo imali puno vremena za  pripreme za EP u Poljskoj, pa nam okupljanje i ove utakmice sada mnogo  znače. Uz nas će biti i stariji igrači i to nam takođe mnogo znaci za

predstojeće mečeve i dalji tok priprema - rekao je Zelenović.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši se spremaju za Hrvate

Izvor: B92, 03.Jan.2015

Srpski rukometaši okupili su se u Beogradu na pripremama za prijateljske utakmice sa Hrvatskom. 9. i 10. januara u Rijeci i Umagu...Pored duela sa Hrvatima, reprezentaciju Srbije očekuje i turnir u Norveškoj...Reprezentacija Hrvatske učesnik je Svetskog prvenstva u Kataru koje počinje 15. januara,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.